(Toyota Corolla 2014 ,Nissan Juke Nismo 2013 Dark Knight) The World In Images :::::::: الـعــالــم فـــي صـــور: China ice-cream

Friday, June 22, 2012

China ice-cream


Reporters Travel To China to Test Fabled Melt-Proof Ice Cream
Legend has it that in China there is an ice-cream that simply doesn’t melt even when left at room temperature for hours. So the guys at RocketNews24 sent a report to investigate on this myth. Now, we’ve posted about some pretty special ice-cream treats, like the sinful Vice Lolly and the ice cream made from breast milk, but an ice-cream that doesn’t melt? That was unheard of, so a reporter from the Japanese wacky news site journeyed to China to uncover the truth about this legendary frozen dessert. He picked up one of these special lollies generically called “Banana” from a 7-11 but learned that the popsicle made by Nestle China can be found in pretty much any shop around the country. While you might expect a treat called Banana to actually taste like the world’s most popular fruit, this particular lolly has a plain vanilla ice-cream core encased in a sort of yellow gelatin, which the consumer can peel in order to reveal the vanilla center.

أمرك عجيب يا صين .... تخيل ماذا صنعت الصين العظيمة !!!

بالصور  والفيديو : بوظة صينية جديدة لا تذوب حتى في الشمس

انتشرت في الأسواق الصينية مؤخرا نوعا من البوظة تم التسويق لها على أنها لا تذوب حتى لو تركت لساعات طويلة في درجة حرارة الغرفة العادية، الأخبار عن هذه البوظة التي أنتجتها شركة نستله في الصين دعت بواحدة من أهم مواقع الأخبار اليابانية RocketNews 24 الى ارسال أحد مراسليها الى الصين للتأكد من صحة الأخبار .. يبدو هذا المنتج أنه بنكهة الموز كما يظهر من صورة الغلاف و لكن الحقيقة أن نكهته لا علاقه لها بالموز و اللون الخارجي الأصفر عبارة عن غلاف جيلاتيني يتم تقشيره كالموز و يغطي اللب و هو البوظة بنكهة الفانيلا. قام المراسل بشراء المنتج المتوفر في العديد من المحال التجارية في الصين و تركه في الخارج لعدة ساعات و فعلا لم تذب البوظة و لكن الغلاف الخارجي بدأ يلمع و لم يكتشف المراسل حقيقة هذه البوظة الا بعد أن قرر أن يتناولها و بدأ بتقشير الغلاف حينها انساب اللب الأبيض الذائب و الساخن على يديه ! فالغلاف الجيلاتيني المحيط بالبوظة و الذي لا يتأثر بالحرارة منع انسياب البوظة بعد ذوبانها ! و هذه أحد الحيل الانتاجية و التسويقية التي قامت بها شركة نستله لزيادة مبيعات هذا المنتج حسب ما صرح به المصدر.






No comments:

Post a Comment